Je oprema v vaši kopalnici dotrajana? 

Potrebujete kvalitetno celostno prenovo?

Želite izboljšati udobje v vaši kopalnici?

Kvalitetna adaptacija kopalnice bo popolnoma spremenila vaše bivalno udobje, saj bomo poskrbeli tako za vizualni izgled vaše kopalnice kot tudi za delovanje vodovodnih in električnih inštalacij. Pomagali vam bomo, da boste izbrali zares kvalitetne materiale z dolgo življenjsko dobo, ki so enostavni za vzdrževanje in vam bodo služili vrsto let.

Pred pričetkom adaptacije je zelo pomembno, da si ogledamo vaš prostor in se pogovorimo, katera dela bo mogoče izvesti. Glede na naše bogate dosedanje izkušnje vam lahko pomagamo tako pri sami izbiri materialov kot tudi pri iskanju primernih rešitev za vaš objekt. Ekipa Maksi bo poskrbela, da bo celotna adaptacija potekala v dogovorjenih rokih in brez komplikacij. V zaključni fazi bomo poskrbeli tudi za čiščenje, tako da vam bo nova kopalnica čim hitreje na razpolago.

V sklopu adaptacije in prenove kopalnic nudimo:


Verjamemo v celovit pristop k obnovi kopalnic, stanovanj, zato smo se do danes specializirali in organizirali, tako da lahko uspešno pokrivamo celotno področje adaptacije kopalnic in stanovanj. Glede na to, da se obnova kopalnic, stanovanj zelo hitro razvija in ker verjamemo, da uspešnost podjetja temelji ravno na skrbno izbranih kadrih, naše strokovnjake ves čas dodatno izobražujemo.

Ena naših največjih prednosti je tudi ta, da naše stranke lahko ob prenovi kopalnice nemoteno uporabljajo WC, se ne rabijo odseliti ali iti na počitnice ... Stranki je potrebno samo poklicati na 070 718 718, vse ostalo naredimo mi, dostavimo novo opremo in vgradimo nove materijale. Vse za sabo odpeljemo in pospravimo, stranka dobi čisto kopalnico oz. stanovanje, ki jo samo uporablja.