Maksi servis d. o. o. je eno izmed vodilnih podjetij, ki se ukvarja s prenovo, adaptacijo kopalnic, stanovanja na ključ. Nudimo tudi hitri servis kopalnic, montažo nove opreme, zamenjavo stare opreme, menjavo pip, umivalnikov, WC školjk, tuš kabin. Nudimo tudi prodajo nove kopalniške opreme, keramičnih ploščic, pip, bojlerov, WC školjk, izris kopalnic, svetovanje, ... Na tržišču smo prisotni od leta 2005. V tem času smo prenovili, adaptirali ogromno kopalnic, stanovanj naših strank. Danes smo stabilno podjetje z ustaljeno letno rastjo.

Verjamemo v celovit pristop k obnovi kopalnic, stanovanj, zato smo se do danes specializirali in organizirali, tako da lahko uspešno pokrivamo celotno področje adaptacije kopalnic in stanovanj. Glede na to, da se obnova kopalnic, stanovanj zelo hitro razvija in ker verjamemo, da uspešnost podjetja temelji ravno na skrbno izbranih kadrih, naše strokovnjake ves čas dodatno izobražujemo.

Naše podjetje redno zaposluje ljudi in večjo ekipo partnerjev, ki sodelujejo pri številnih projektih, ki jih podjetje podpira. Ena naših največjih prednosti je tudi ta, da naše stranke lahko ob prenovi kopalnice nemoteno uporabljajo WC, se ne rabijo odseliti ali iti na počitnice ... Stranki je potrebno samo poklicati na 070 718 718, vse ostalo naredimo mi, dostavimo novo opremo in vgradimo nove materijale. Vse za sabo odpeljemo in pospravimo, stranka dobi čisto kopalnico, stanovanje, ki jo samo uporablja.